kyani vullings nieuwsbriefDe 6e editie van DSV VenloStormt zit erop! In totaal stonden er 4.810 bestormers aan de start van de modderigste editie ooit. De organisatie is zeer tevreden. “Voor de bestormers was het een mooi weekend. We zijn blij met de vele enthousiaste reacties en lachende gezichten die we hebben gezien.

start en finishKomend weekend is het zover! De 6e editie van DSV VenloStormt! 4767 bestormers staan op 22 juni en 23 juni aan de start! Hier vind je de laatste praktische informatie om goed voorbereid aan de start te staan.

terrasglijbaan 1Op de Maasboulevard in Venlo kun je dit jaar een nieuwe hindernis vinden: de Terrasglijbaan! Klim via een klimwand van autobandvelgen 2,5 meter omhoog. Bovenop het terrasdek ga je op je billen zitten met je voeten vooruit. Kruis je armen voor je borst.

IMG 7500 Lodie Suiker WEBNog anderhalve maand tot de 6e editie van DSV VenloStormt! Inmiddels hebben zich ruim 3.300 bestormers ingeschreven en de teller tikt door. Met bijna 60 hindernissen in de route belooft de zesde editie van DSV VenloStormt de uitdagendste tot nu toe te worden.

ondertekening contract dsv 1DSV – Global Transport and Logistics - heeft zich voor de komende drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan VenloStormt. De bestaande overeenkomst wordt daarmee verlengd en verder uitgebreid. Het logistieke bedrijf met hoofdvestigingen in Venlo blijft daarmee ook de naamgever van VenloStormt.

bouwteamHet bouwteam van DSV VenloStormt zoekt versterking! Heb je toffe ideeën voor onze hindernissen? En ben je ook nog eens handig? Dan is het bouwteam iets voor jou!

parcours ministormHet parcours en de hindernissen voor MiniStorm zijn bekend! Klik hier om direct naar de parcourskaart te gaan. Het parcours van MiniStorm ligt in de uiterwaarden van de Maas tegenover Nedinsco.

Coveboroterende kubussen theo smeets heeft zich voor twee jaar als naamsponsor aan FamilieStorm verbonden. FamilieStorm is een onderdeel van DSV VenloStormt waarbij kinderen vanaf 6 jaar samen met hun ouders kunnen stormen over een parcours van 4 km.

1Tijdens de editie van 2018 is een pilot gedaan met enkele ervaren bestormers die 5 rondes over het parcours hebben gelopen. Dit is goed bevallen! Daarom voegen we een marathon afstand toe aan DSV VenloStormt!

VenloStormt 00260 Wim Aerdts WEB startgebiedOmcirkel woensdag 1 augustus 2018 in de agenda! Dan opent de inschrijving voor DSV VenloStormt 2019! De 6e editie vindt plaats op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019.

Bouwmensen_Limburg.png
loxodrome.png
PLUS_Verbeeten.png
water-for-life-190x130.jpg
mi68.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
BodyStyle.png
van_den_ham_reklame.JPG
Helichem.jpg
Limburgs-Landschap.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
wml.png
banden-wielen-centrum.png
personato.jpg
provincie limburg.jpg
Covebo.jpg
Stinissen.png
DSV.jpg
bart-faassen.png
ballorig.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
ton-paulus.jpg
roof-safety-systems.jpg
jekill-hyde.jpg
run2Day.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
Dries-Bouw.jpg
HCM.jpg
venlona.png
A-Z_logo.jpg
Huys.png
ijsco-fantastico.png
nellissen.png
Energa.jpg
Tempo_Vertaler.png
lumar.jpg
Performenz.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
Oomen.jpg
Funqtio.jpg
zebra.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
Buitengewoon.jpg
JustFire.jpg
ted-boots.png
sdg.png
van-harte.jpg
intelligent-security.jpg
MAxim.png
van-der-valk-hotel.png
Pure-ingredients.jpg
Enjoy.png
Leolux.jpg
Fun-Forest.jpg
covebo.jpg
enjob.png
Bouwecenter-driessen.jpg
Crewfactory.png
gemeente_venlo.png
denhulster.png
BrasserieRetro.jpg
psw.jpg
Sligro.jpg
Anytime-fitness.jpg
appcomm.png
VenloStormt-grrrr-800x211px