dennis prijs 2015 10 12 17.55.00VenloStormt heeft vanmiddag in Tilburg de Nationale Evenementen Innovatieprijs gewonnen. Deze prijs is een onderscheiding voor het meest innovatieve evenement van het afgelopen jaar. De nationale evenementenprijzen worden jaarlijks uitgereikt. Er zijn prijzen voor de evenementenstad van het jaar, het beste publieksevenement en het meest innovatieve evenement.

De jury roemde VenloStormt vanwege de manier waarop grote delen van de stad betrokken worden bij het evenement. De samenwerking met diverse organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven, overheid en de zorg werd door de jury als uniek bestempeld. “We zien deze onderscheiding als een stimulans om op deze weg door te gaan. We dragen de onderscheiding op aan al onze vrijwilligers. Zonder hen hadden we VenloStormt nooit kunnen organiseren,” aldus voorzitter Dennis Meens.

Nationale evenementen prijzen
Uit het juryrapport

Het innovatieve element van VenloStormt zit in de binnenstedelijke locatie. De organisatie heeft het stormbaan-concept ook naar een aantal middelbare scholen gebracht en op die manier op eigentijdse wijze scholieren aan het sporten gebracht.

De winnaar is een evenement dat er in is geslaagd om innovatie op verschillende niveaus door te voeren. De vernieuwing zit zowel in het evenement zelf, als in de wijze waarop men bezoekers en deelnemers bij het evenement heeft betrokken. De combinatie van een sportevenement met sociale en culturele programma-onderdelen laat disciplines met elkaar versmelten en levert zo vernieuwing op.

beeld prijs 2015 10 12 17.07.41De Nationale Evenementenprijzen worden sinds 2001 uitgereikt aan gemeenten en evenementenorganisatoren. De vakprijzen zijn in het leven geroepen om evenementen en evenementensteden te eren die een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen in de sector zijn. Met de prijzen wordt ook de aandacht gevestigd op de kwaliteit en positieve effecten van festivals en publieksevenementen.
venlona.png
ballorig.png
sdg.png
covebo.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
Anytime-fitness.jpg
Limburgs-Landschap.png
Funqtio.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
run2Day.jpg
Crewfactory.png
banden-wielen-centrum.png
Helichem.jpg
water-for-life-190x130.jpg
Fun-Forest.jpg
wml.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
personato.jpg
Bouwecenter-driessen.jpg
ijsco-fantastico.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
van-harte.jpg
Stinissen.png
gemeente_venlo.png
van-der-valk-hotel.png
roof-safety-systems.jpg
denhulster.png
nellissen.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
loxodrome.png
Performenz.jpg
Buitengewoon.jpg
enjob.png
Leolux.jpg
Pure-ingredients.jpg
mi68.png
ted-boots.png
DSV.jpg
A-Z_logo.jpg
Covebo.jpg
JustFire.jpg
psw.jpg
Huys.png
provincie limburg.jpg
appcomm.png
Tempo_Vertaler.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
ton-paulus.jpg
Energa.jpg
Enjoy.png
bart-faassen.png
Dries-Bouw.jpg
Oomen.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
intelligent-security.jpg
BodyStyle.png
zebra.png
jekill-hyde.jpg
MAxim.png
lumar.jpg
BrasserieRetro.jpg
Sligro.jpg
van_den_ham_reklame.JPG
HCM.jpg
PLUS_Verbeeten.png
VenloStormt-grrrr-800x211px