Je kunt ook als team deelnemen aan DSV VenloStormt op zaterdag 22 of zondag 23 juni 2019. Een team kan bestaan uit bestormers uit verschillende categorieën. Het aantal teamleden is onbeperkt. Let wel op: alle kinderen van 15 jaar en jonger stormen op zaterdag 22 juni. Bekijk het gehele programma voor zaterdag en zondag hier.

Starttijd
Zorg ervoor dat bij de inschrijving ieder teamlid exact (!) dezelfde teamnaam invult. Als je tegelijk als team wilt starten moeten alle teamleden dezelfde starttijd invullen bij hun inschrijving. Bij het programma voor zaterdag of zondag kun je zien hoeveel plaatsen nog vrij zijn per starttijd. Let wel goed op want: vol= vol!

Starttijd reserveren voor je team
Wij maken onderscheid tussen twee verschillende team groottes. Kleine teams bestaan uit 2 tot 20 bestormers en grote teams bestaan uit 20 of meer bestormers. Wil je een starttijd reserveren voor een groot team? Dat kan!

We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat er veel startplekken werden gereserveerd, maar dat deze niet allemaal werden ingevuld. Dit zorgde voor onnodige gaten in het programma en extra administratieve handelingen. Om deze reden dienen vanaf dit jaar de gereserveerde startplaatsen direct betaald te worden.
 
Hoe werkt het?
1. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de starttijd die je wilt reserveren, de teamnaam en het aantal plaatsen. Wij bekijken of deze optie nog beschikbaar is.
2. Je krijgt een bevestiging van je reservatie en een factuur voor het aantal startplaatsen per e-mail.
3. Pas na betaling van de factuur worden de startplaatsen definitief gereserveerd.
4. Je ontvangt een e-mail met daarin de bevestiging van reservatie en inschrijfcodes.
5. Ieder teamlid schrijft zich via het reguliere inschrijfformulier in, in een starttijd die nog beschikbaar is. Daarbij vullen zij de inschrijfcode in, waardoor het inschrijfgeld niet van de rekening wordt geïncasseerd (dit is immers al vooraf voldaan).
6. Achteraf wordt de starttijd aangepast naar de gereserveerde starttijd. Hierbij is het van belang dat iedereen (exact) dezelfde teamnaam hanteert.
 
Let op: het is niet toegestaan om iemand anders in te schrijven. Elke bestormer moet zelf akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement. Indien dit niet gedaan wordt kan de bestormer niet deelnemen.
 
Betaling
Door je op deze manier in te schrijven betaalt het team vooraf, collectief via een factuur. Eventuele extra opties die nog bijbesteld worden (zoals een T-shirt of optie startnummer opsturen), worden via automatische incasso afgeschreven van de rekening van de individuele bestormer.
 
Extra bestellingen
Je hebt de mogelijkheid om extra bestellingen te doen. Zoals een gepersonaliseerd T-shirt met je naam en slogan, startnummer opsturen, extra eten en drinken na de finish (waaronder een hamburger, smoothie, ijs en enkele speciaalbiertjes). Ook kun je als bedrijf een sponsorlounge afnemen voor je team. Heb je hier interesse in? Iedereen kan extra bestellingen individueel aangeven in het inschrijfformulier of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Hoe lang blijft de reservatie staan?
Als de gereserveerde startplaatsen zijn betaald, blijven deze tot en met zondag 16 juni 2019 voor jouw team beschikbaar. Daarna sluit de inschrijving en kan niemand zich meer aanmelden. Ook de gereserveerde startplaatsen kunnen dan niet meer gebruikt worden.
 
Kunnen de startnummers collectief worden afgehaald?
Ja dat kan. Het is mogelijk om de startnummers van het hele team te verzamelen zodat je ze in één pakket kunt afhalen bij Run2Day Venlo (mits ingeschreven vóór 26 mei 2019) of bij het wedstrijdsecretariaat op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 (altijd mogelijk). Als je hier gebruik van wilt maken kun je dit aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan deze optie zijn geen extra kosten verbonden.

Energa.jpg
van-der-valk-hotel.png
Crossbox077.jpg
Collin-recyceling-190x130.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
Pure-ingredients.jpg
Fun-Forest.jpg
Buitengewoon.jpg
psw.jpg
gemeente_venlo.png
Oomen.jpg
personato.jpg
BrasserieRetro.jpg
Leolux.jpg
Performenz.jpg
Bouwecenter-driessen.jpg
Enckevort.png
Covebo.jpg
Limburgs-Landschap.png
Just-190x130.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
intelligent-security.jpg
jekill-hyde.jpg
wml.png
DSV.jpg
Stinissen.png
banden-wielen-centrum.png
Meeus.png
Funqtio.jpg
PLUS_Verbeeten.png
Bouwmensen_Limburg.png
van-harte.jpg
nellissen.png
Crewfactory.png
BodyStyle.png
roof-safety-systems.jpg
ted-boots.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
MOVES102-190-x-130.jpg
antares.png
zebra.png
A-Z_logo.jpg
Helichem.jpg
water-for-life-190x130.jpg
Dries-Bouw.jpg
lumar.jpg
Sligro.jpg
ijsco-fantastico.png
enjob.png
provincie limburg.jpg
bart-faassen.png
run2Day.jpg
Enjoy.png
massabouw-190x130.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
venlona.png
MEE.jpg
HCM.jpg
loxodrome.png
ballorig.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
sdg.png
Satori.jpg
WARMTESERVICE.jpg
hout-vast.jpg
Tempo Vertaler.png
mi68.png
eurotechVenlo.jpg
appcomm.png
ton-paulus.jpg
covebo.jpg
Anytime-fitness.jpg
denhulster.png
van_den_ham_reklame.JPG
Huys.png
JustFire.jpg
Alles-Palletie.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px