VenloStormt 00613 Francina Kedong WEBOmcirkel donderdag 1 augustus 2019 in je agenda! Dan opent de inschrijving voor DSV VenloStormt 2020! De 7e editie vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020! Jullie hebben afgelopen editie van DSV VenloStormt beoordeeld met een 8,2. Hier zijn we bijzonder trots op en we hopen dan ook dat de 7e editie nog mooier zal worden!

kyani vullings nieuwsbriefDe 6e editie van DSV VenloStormt zit erop! In totaal stonden er 4.810 bestormers aan de start van de modderigste editie ooit. De organisatie is zeer tevreden. “Voor de bestormers was het een mooi weekend. We zijn blij met de vele enthousiaste reacties en lachende gezichten die we hebben gezien.

start en finishKomend weekend is het zover! De 6e editie van DSV VenloStormt! 4767 bestormers staan op 22 juni en 23 juni aan de start! Hier vind je de laatste praktische informatie om goed voorbereid aan de start te staan.

terrasglijbaan 1Op de Maasboulevard in Venlo kun je dit jaar een nieuwe hindernis vinden: de Terrasglijbaan! Klim via een klimwand van autobandvelgen 2,5 meter omhoog. Bovenop het terrasdek ga je op je billen zitten met je voeten vooruit. Kruis je armen voor je borst.

IMG 7500 Lodie Suiker WEBNog anderhalve maand tot de 6e editie van DSV VenloStormt! Inmiddels hebben zich ruim 3.300 bestormers ingeschreven en de teller tikt door. Met bijna 60 hindernissen in de route belooft de zesde editie van DSV VenloStormt de uitdagendste tot nu toe te worden.

ondertekening contract dsv 1DSV – Global Transport and Logistics - heeft zich voor de komende drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan VenloStormt. De bestaande overeenkomst wordt daarmee verlengd en verder uitgebreid. Het logistieke bedrijf met hoofdvestigingen in Venlo blijft daarmee ook de naamgever van VenloStormt.

bouwteamHet bouwteam van DSV VenloStormt zoekt versterking! Heb je toffe ideeën voor onze hindernissen? En ben je ook nog eens handig? Dan is het bouwteam iets voor jou!

parcours ministormHet parcours en de hindernissen voor MiniStorm zijn bekend! Klik hier om direct naar de parcourskaart te gaan. Het parcours van MiniStorm ligt in de uiterwaarden van de Maas tegenover Nedinsco.

Coveboroterende kubussen theo smeets heeft zich voor twee jaar als naamsponsor aan FamilieStorm verbonden. FamilieStorm is een onderdeel van DSV VenloStormt waarbij kinderen vanaf 6 jaar samen met hun ouders kunnen stormen over een parcours van 4 km.

1Tijdens de editie van 2018 is een pilot gedaan met enkele ervaren bestormers die 5 rondes over het parcours hebben gelopen. Dit is goed bevallen! Daarom voegen we een marathon afstand toe aan DSV VenloStormt!

zebra.png
Dries-Bouw.jpg
ijsco-fantastico.png
Fun-Forest.jpg
mi68.png
ted-boots.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
Tempo_Vertaler.png
provincie limburg.jpg
MAxim.png
personato.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
Performenz.jpg
DSV.jpg
intelligent-security.jpg
Funqtio.jpg
run2Day.jpg
Crewfactory.png
Buitengewoon.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
Oomen.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
water-for-life-190x130.jpg
banden-wielen-centrum.png
sdg.png
Covebo.jpg
HCM.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
enjob.png
Limburgs-Landschap.png
covebo.jpg
Huys.png
lumar.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
bart-faassen.png
Stinissen.png
psw.jpg
venlona.png
roof-safety-systems.jpg
gemeente_venlo.png
ballorig.png
denhulster.png
Helichem.jpg
A-Z_logo.jpg
loxodrome.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
Sligro.jpg
BodyStyle.png
wml.png
Energa.jpg
Enjoy.png
ton-paulus.jpg
Leolux.jpg
JustFire.jpg
nellissen.png
Pure-ingredients.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px