start en finishKomend weekend is het zover! De 6e editie van DSV VenloStormt! 4767 bestormers staan op 22 juni en 23 juni aan de start! Hier vind je de laatste praktische informatie om goed voorbereid aan de start te staan.


Startnummer en T-shirt afhalen
Als bestormer krijg je van ons een persoonlijk afhaalbericht per e-mail waarmee je je startnummer kunt afhalen. Heb jij je vóór 19 mei aangemeld? Dan kun je het startnummer en het eventueel bestelde T-shirt van dinsdag 18 juni t/m vrijdag 21 juni afhalen bij Run2Day Venlo of op 22 juni en 23 juni bij het wedstrijdsecretariaat in het startgebied. Heb jij je na 19 mei aangemeld? Dan kun je het startnummer en eventueel bestelde T-shirt op zaterdag 22 juni of zondag 23 juni afhalen bij het wedstrijdsecretariaat in het startgebied.
Heb je ervoor gekozen je startnummer te laten opsturen? Dan heb je dit als het goed is al thuis ontvangen. Voor alle vragen hierover kun je bij ons terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestormers ABC
In het bestormers ABC kun je alle praktische informatie vinden om goed voorbereid aan de start te staan. Klik hier om het bestormers ABC in te zien.

Start en finish
De start en finish liggen bij elkaar op de Maasboulevard (Werf 1 in Venlo). In het startgebied op de Professor Gelissensingel kun je je tas inleveren bij de bewaakte garderobe. Ook kun je hier de omkleedruimtes vinden en na afloop warm douchen. Het wedstrijdsecretariaat zit ook in het startgebied om je startnummer en eventuele T-shirt af te halen. Hier vind je alle informatie over het start- en finish gebied.

start en finish

Parcours en start- en finish MiniStorm
Let op: voor MiniStorm zijn de start en finish in de uiterwaarden van de Maas tegenover Nedinsco, direct aan het parcours van MiniStorm.

start en finish ministorm

Eten en drinken onderweg
Op het hele parcours kom je als bestormer 5 verzorgingsposten tegen. Op iedere verzorgingspost wordt een divers aanbod van water, fruit, sportdrank en diverse versnaperingen aangeboden. De verzorgingsposten kom je tegen na 1 km, 3 km, 4 km, 5,5 km en 7 km op de route. Voor een goed herstel na je inspanning is er na de finish ook voldoende aanbod aan dorstlessers en versnaperingen. Bij de ScholierenStorm en Covebo FamilieStorm zijn er twee drankposten (op 1 km en 3 km) aanwezig. De bestormers van MiniStorm krijgen na de finish iets te drinken en te eten.
De verzorgingsposten worden mogelijk gemaakt door VitaminenExpress, WML, Maxim Sportvoeding, en PureIngredients.

Nieuw ontwerp medaille
Bij de finish krijgen alle bestormers hun welverdiende medaille uitgereikt. Dit jaar kent de medaille een bijzonder ontwerp, geheel passend bij het stoere karakter van DSV VenloStormt. De medaille is lokaal vervaardigd door sociale werkplaats KanDoen met materiaal uit de bossen van het Limburgs Landschap.

Bekijk hier de medaille en hoe deze is gemaakt (YouTube)

medaille venlostormt 2019

Foto’s tijdens DSV VenloStormt
Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 is een team van fotografen actief om DSV VenloStormt vast te leggen. Naast het fotograferen van de bestormers en de hindernissen wordt ook de sfeer, het publiek en het landschap vastgelegd. De foto’s worden op de website van DSV VenloStormt op een gestructureerde wijze gepubliceerd. Zodat je jezelf makkelijk terug kan vinden. De foto’s zijn gratis te downloaden van de website en zullen vanaf maandag 24 juni 2019 beetje bij beetje gepubliceerd worden. Wil je een persoonlijke foto laten maken? Dat kan in het finishgebied. Er worden twee professionele fotostudio’s ingericht zodat er een mooie, sprekende portretfoto gemaakt kan worden van topkwaliteit. De foto’s worden zo snel mogelijk gedeeld op sociale media en de website van DSV VenloStormt.

Weersverwachting
Deze week begint met rustig en zonnig weer. Dinsdag en woensdag wordt het tussen de 28 en 30 graden. Woensdag is er ook kans op een regen- of onweersbui. Na woensdag wordt het iets minder warm met kans op een regen- of onweersbui en maxima rond de 24 graden. Komend weekend zijn temperaturen van 23 tot 25 graden voorspelt. Het blijft droog met kans op bewolking. Kortom: niet te warm en niet te koud, perfect weer om door de modder te rauzen! (Meteo Limburg)

Mocht je nog vragen hebben dan kun je bij ons terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.


Plaza-grafica-190x130.jpg
Dries-Bouw.jpg
Energa.jpg
Fun-Forest.jpg
gemeente_venlo.png
Performenz.jpg
water-for-life-190x130.jpg
Funqtio.jpg
Collin-recyceling-190x130.jpg
personato.jpg
Stinissen.png
Leolux.jpg
Huys.png
Enjoy.png
intelligent-security.jpg
venlona.png
Buitengewoon.jpg
Tempo_Vertaler.png
Kempen-Transport.png
denhulster.png
nellissen.png
loxodrome.png
Pure-ingredients.jpg
JustFire.jpg
lumar.jpg
sdg.png
psw.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
A-Z_logo.jpg
Helichem.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
run2Day.jpg
ijsco-fantastico.png
ton-paulus.jpg
wml.png
mi68.png
Oomen.jpg
ted-boots.png
zebra.png
covebo.jpg
bart-faassen.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Sligro.jpg
provincie limburg.jpg
enjob.png
DSV.jpg
roof-safety-systems.jpg
HCM.jpg
Covebo.jpg
ballorig.png
BodyStyle.png
Crewfactory.png
Bouwmensen_Limburg.png
banden-wielen-centrum.png
Limburgs-Landschap.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
MAxim.png
VenloStormt-grrrr-800x211px