VenloStormt 0543 Wim Aerdts WEBHelaas hebben we als organisatie moeten besluiten om in 2020 geen DSV VenloStormt te organiseren. De 7e editie wordt verplaatst naar zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021.

De uitbraak van het Coronavirus brengt veel onzekerheid met zich mee. Het is niet duidelijk hoe deze situatie zich zal ontwikkelen en welke impact dit gaat hebben op ons evenement. Als organisatie hebben we besloten om de ontwikkelingen rondom het Coronavirus niet af te wachten en de 7e editie van DSV VenloStormt uit voorzorg te verplaatsen naar 2021.

Een moeilijk besluit, maar we hopen op jullie begrip hiervoor. We willen geen risico nemen met de gezondheid van onze bestormers, bezoekers en partners. DSV VenloStormt staat in het teken van sámen hindernissen overwinnen, sámen je grenzen verleggen en vooral sámen plezier maken. We zijn ervan overtuigd dat we er op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 sámen een onvergetelijke editie van kunnen maken!

Ik heb me al ingeschreven voor DSV VenloStormt 2020. Wat nu?
Je startbewijs blijft geldig voor de editie van DSV VenloStormt 2021. Helaas kunnen wij het inschrijfgeld niet retourneren. Je ontvangt van ons automatisch een nieuw startbewijs voor zaterdag 12 of zondag 13 juni 2021. De gekozen afstand en starttijd blijven hetzelfde. Heb je vragen? Mail ons dan even via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het inschrijfgeld gaat in staffels omhoog. Hoe zit dat voor DSV VenloStormt 2021?
Bij bestormers die zich na 1 maart 2020 hebben ingeschreven voor DSV VenloStormt 2020, wordt het inschrijfgeld naar beneden bijgesteld. We hanteren voor jullie het tarief dat geldig was t/m 29 februari 2020. Dit scheelt tot 5 euro in het inschrijfgeld.
Nieuwe bestormers die zich willen aanmelden kunnen ook van dit goedkopere inschrijftarief gebruik maken t/m 28 februari 2021. Vanaf 1 maart 2021 gaan de inschrijftarieven weer omhoog.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de organisatie van DSV VenloStormt: bedankt voor jullie begrip, blijf gezond en graag tot ziens op 12 en 13 juni 2021!

Dennis Meens
Voorzitter DSV VenloStormt
denhulster.png
Leolux.jpg
Performenz.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
lumar.jpg
Covebo.jpg
Oomen.jpg
Crewfactory.png
Energa.jpg
JustFire.jpg
Dries-Bouw.jpg
MAxim.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
enjob.png
ballorig.png
HCM.jpg
Kempen-Transport.png
zebra.png
ijsco-fantastico.png
nellissen.png
wml.png
covebo.jpg
BodyStyle.png
Tempo_Vertaler.png
Huys.png
Funqtio.jpg
intelligent-security.jpg
gemeente_venlo.png
Helichem.jpg
Buitengewoon.jpg
Pure-ingredients.jpg
DSV.jpg
water-for-life-190x130.jpg
Fun-Forest.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
Limburgs-Landschap.png
bart-faassen.png
personato.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
banden-wielen-centrum.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
venlona.png
provincie limburg.jpg
A-Z_logo.jpg
Sligro.jpg
Stinissen.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Enjoy.png
loxodrome.png
mi68.png
ted-boots.png
run2Day.jpg
sdg.png
roof-safety-systems.jpg
ton-paulus.jpg
psw.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px