waterstortbak math geurtsDSV VenloStormt wordt voor de tweede jaar op rij niet georganiseerd. Ook dit jaar gooit de coronacrisis roet in het eten. Een moeilijk besluit voor de organisatie, die er alles aan heeft gedaan om de zevende editie in 2021 te laten plaatsvinden. Helaas is dit niet gelukt.

“Als organisatie hebben we moeten besluiten om ook in 2021 geen DSV VenloStormt te organiseren,” zegt voorzitter Dennis Meens. “We hebben in samenwerking met de Gemeente Venlo gekeken naar een corona-proof editie op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021. Je moet dan denken aan een kleinere opzet en ook aanvullende maatregelen als het weren van publiek, ruime afstand in de startvakken en op het parcours en de mogelijkheid tot (vooraf) testen van bestormers. Desondanks ziet de situatie rondom het coronavirus er nu dusdanig uit dat een nieuwe editie van DSV VenloStormt in juni niet haalbaar is.”

De organisatie heeft ook praktische redenen laten meewegen in dit besluit. “Door de restricties die nu door de overheid worden opgelegd kunnen vrijwilligers niet aan de slag met alle voorbereidingen die nodig zijn om het evenement goed en veilig te laten verlopen,” aldus Dennis Meens.

De organisatie van DSV VenloStormt vindt het een moeilijk besluit maar hoopt op begrip van bestormers. Dennis Meens zegt hierover: “We willen geen risico nemen met de gezondheid van onze bestormers, vrijwilligers en partners. DSV VenloStormt staat in het teken van sámen hindernissen overwinnen, sámen je grenzen verleggen en vooral sámen plezier maken. Deze editie verplaatsen naar zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 geeft ons hopelijk de ruimte om er sámen een onvergetelijke editie van te maken!”

Ik had al een startbewijs voor DSV VenloStormt 2020 dat werd doorgeschoven naar 2021. Blijft dit geldig voor de editie van 2022?
Je startbewijs uit 2020 was geldig voor de editie van 2021. Deze blijft ook geldig voor de editie van 2022. Helaas kunnen wij het inschrijfgeld niet retourneren. Je ontvangt van ons automatisch een nieuw startbewijs voor zaterdag 11 of zondag 12 juni 2022. De gekozen afstand en starttijd blijven hetzelfde. Heb je vragen? Mail ons dan even via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb me al ingeschreven voor DSV VenloStormt 2021. Wat nu?
Je startbewijs blijft geldig voor de editie van DSV VenloStormt 2021. Helaas kunnen wij het inschrijfgeld niet retourneren. Je ontvangt van ons automatisch een nieuw startbewijs voor zaterdag 11 of zondag 12 juni 2022. De gekozen afstand en starttijd blijven hetzelfde. Heb je vragen? Mail ons dan even via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het inschrijfgeld gaat in staffels omhoog. Hoe zit dat voor DSV VenloStormt 2022?
Bij bestormers die zich na 1 maart 2020 hebben ingeschreven voor DSV VenloStormt 2020, wordt het inschrijfgeld naar beneden bijgesteld. We hanteren voor jullie het tarief dat geldig was t/m 28 februari 2021. Dit scheelt tot 5 euro in het inschrijfgeld.
Nieuwe bestormers die zich willen aanmelden kunnen ook van dit goedkopere inschrijftarief gebruik maken t/m 28 februari 2022. Vanaf 1 maart 2022 gaan de inschrijftarieven weer omhoog.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de organisatie van DSV VenloStormt: bedankt voor jullie begrip, blijf gezond en graag tot ziens op 11 en 12 juni 2022!

Dennis Meens
Voorzitter DSV VenloStormt
provincie limburg.jpg
nellissen.png
Oomen.jpg
loxodrome.png
Energa.jpg
Dries-Bouw.jpg
Pure-ingredients.jpg
Kempen-Transport.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
intelligent-security.jpg
Funqtio.jpg
Limburgs-Landschap.png
ijsco-fantastico.png
personato.jpg
sdg.png
Sligro.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Leolux.jpg
run2Day.jpg
A-Z_logo.jpg
Collin-recyceling-190x130.jpg
denhulster.png
Performenz.jpg
lumar.jpg
DSV.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
MAxim.png
covebo.jpg
BodyStyle.png
huisvoordekunstenlimburg.png
gemeente_venlo.png
Enjoy.png
Helichem.jpg
HCM.jpg
Covebo.jpg
psw.jpg
Buitengewoon.jpg
mi68.png
ton-paulus.jpg
ted-boots.png
venlona.png
Crewfactory.png
zebra.png
ballorig.png
wml.png
Stinissen.png
Huys.png
banden-wielen-centrum.png
enjob.png
JustFire.jpg
bart-faassen.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
water-for-life-190x130.jpg
Tempo_Vertaler.png
Fun-Forest.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
roof-safety-systems.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px