dennis prijs 2015 10 12 17.55.00VenloStormt heeft vanmiddag in Tilburg de Nationale Evenementen Innovatieprijs gewonnen. Deze prijs is een onderscheiding voor het meest innovatieve evenement van het afgelopen jaar. De nationale evenementenprijzen worden jaarlijks uitgereikt. Er zijn prijzen voor de evenementenstad van het jaar, het beste publieksevenement en het meest innovatieve evenement.

De jury roemde VenloStormt vanwege de manier waarop grote delen van de stad betrokken worden bij het evenement. De samenwerking met diverse organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven, overheid en de zorg werd door de jury als uniek bestempeld. “We zien deze onderscheiding als een stimulans om op deze weg door te gaan. We dragen de onderscheiding op aan al onze vrijwilligers. Zonder hen hadden we VenloStormt nooit kunnen organiseren,” aldus voorzitter Dennis Meens.

Nationale evenementen prijzen
Uit het juryrapport

Het innovatieve element van VenloStormt zit in de binnenstedelijke locatie. De organisatie heeft het stormbaan-concept ook naar een aantal middelbare scholen gebracht en op die manier op eigentijdse wijze scholieren aan het sporten gebracht.

De winnaar is een evenement dat er in is geslaagd om innovatie op verschillende niveaus door te voeren. De vernieuwing zit zowel in het evenement zelf, als in de wijze waarop men bezoekers en deelnemers bij het evenement heeft betrokken. De combinatie van een sportevenement met sociale en culturele programma-onderdelen laat disciplines met elkaar versmelten en levert zo vernieuwing op.

beeld prijs 2015 10 12 17.07.41De Nationale Evenementenprijzen worden sinds 2001 uitgereikt aan gemeenten en evenementenorganisatoren. De vakprijzen zijn in het leven geroepen om evenementen en evenementensteden te eren die een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen in de sector zijn. Met de prijzen wordt ook de aandacht gevestigd op de kwaliteit en positieve effecten van festivals en publieksevenementen.
BodyStyle.png
ton-paulus.jpg
Pure-ingredients.jpg
Energa.jpg
ted-boots.png
MAxim.png
mi68.png
banden-wielen-centrum.png
venlona.png
denhulster.png
covebo.jpg
bart-faassen.png
roof-safety-systems.jpg
zebra.png
ijsco-fantastico.png
personato.jpg
Stinissen.png
gemeente_venlo.png
Crewfactory.png
run2Day.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Limburgs-Landschap.png
nellissen.png
Buitengewoon.jpg
HCM.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
Kempen-Transport.png
Performenz.jpg
Fun-Forest.jpg
wml.png
Leolux.jpg
Funqtio.jpg
enjob.png
Sligro.jpg
Tempo_Vertaler.png
sdg.png
huisvoordekunstenlimburg.png
JustFire.jpg
Covebo.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Helichem.jpg
Oomen.jpg
Dries-Bouw.jpg
psw.jpg
loxodrome.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
provincie limburg.jpg
DSV.jpg
Huys.png
intelligent-security.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
lumar.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
A-Z_logo.jpg
water-for-life-190x130.jpg
Enjoy.png
ballorig.png
VenloStormt-grrrr-800x211px