hindernis 4 modderbak thumbHeb jij je ingeschreven vóór 1 mei? Dan kun je van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 8 juni jouw startbandje ophalen bij Run2Day Venlo (Kwartelenmarkt 9, 5911 HZ Venlo). Op vertoon van jouw startnummer krijg je het startbandje mee.
Kom jij de startbandjes voor een hele groep ophalen? Zorg dan dat je van iedere bestormer het startnummer hebt. Per e-mail ontvang je een afhaalbewijs met jouw startnummer dat je moet laten zien om je startnummer te kunnen ophalen. Als je het startbandje niet vooraf afhaalt, dan ligt het op 9 en 10 juni klaar bij het wedstrijdsecretariaat.

Heb jij je ingeschreven na 1 mei? Dan ligt jouw startbandje op 9 en 10 juni klaar bij het wedstrijdsecretariaat (dat ligt op de Professor Gelissensingel naast de Spoorburg). Op vertoon van jouw startnummer krijg je jouw startbandje mee. Ook hier geldt: kom jij de startbandjes voor een hele groep ophalen? Zorg dat je van iedere bestormer het startnummer hebt. Per e-mail ontvang je een afhaalbewijs met jouw startnummer dat je moet laten zien om je startnummer te kunnen ophalen.

T-Shirt afhalen
Heb jij een (gepersonaliseerd) DSV VenloStormt T-Shirt besteld? Dan kun je van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 8 juni jouw T-Shirt ophalen bij Run2Day Venlo (Kwartelenmarkt 9, 5911 HZ Venlo). Op vertoon van jouw startnummer krijg je het T-Shirt mee. Per e-mail ontvang je een afhaalbewijs met jouw startnummer dat je moet laten zien om je T-Shirt te kunnen ophalen.

Haal je het T-Shirt niet voor 8 juni op? Dan ligt deze op 9 en 10 juni voor jou klaar bij het wedstrijdsecretariaat (dat ligt op de Professor Gelissensingel naast de Spoorburg). Op vertoon van jouw startnummer kun je het T-Shirt meenemen.
Dries-Bouw.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
provincie limburg.jpg
BodyStyle.png
mi68.png
Covebo.jpg
Energa.jpg
Performenz.jpg
MAxim.png
Stinissen.png
ballorig.png
Fun-Forest.jpg
ton-paulus.jpg
loxodrome.png
HCM.jpg
personato.jpg
nellissen.png
DSV.jpg
Oomen.jpg
Limburgs-Landschap.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
lumar.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
ijsco-fantastico.png
intelligent-security.jpg
banden-wielen-centrum.png
Buitengewoon.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Pure-ingredients.jpg
run2Day.jpg
zebra.png
Leolux.jpg
roof-safety-systems.jpg
sdg.png
wml.png
Kempen-Transport.png
Tempo_Vertaler.png
huisvoordekunstenlimburg.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
Sligro.jpg
covebo.jpg
Helichem.jpg
enjob.png
water-for-life-190x130.jpg
bart-faassen.png
venlona.png
Bouwmensen_Limburg.png
gemeente_venlo.png
Funqtio.jpg
ted-boots.png
Huys.png
denhulster.png
Enjoy.png
psw.jpg
JustFire.jpg
Crewfactory.png
A-Z_logo.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px