VenloStormt 00260 Wim Aerdts WEB startgebiedOmcirkel woensdag 1 augustus 2018 in de agenda! Dan opent de inschrijving voor DSV VenloStormt 2019! De 6e editie vindt plaats op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019.

Programma op zaterdag en zondag
De wijzigingen in programma en parcours die het afgelopen jaar zijn doorgevoerd, zijn goed ontvangen door bestormers blijkt uit een enquête die we hebben gehouden. Met name de nieuwe inrichting van start- en finishgebied werd hoog gewaardeerd. Ook de splitsing van scholieren- en familiestormen op zaterdag en afstanden voor bestormers vanaf 16 jaar op zondag is goed ontvangen. Deze dingen zullen we dan ook handhaven in 2019.

Nieuw onderdeel: marathon afstand
Tijdens de editie van 2018 is een pilot gedaan met enkele ervaren bestormers die 5 rondes over het parcours hebben gelopen. Dit is goed bevallen! Daarom voegen we een marathon afstand toe aan DSV VenloStormt. Bestormers leggen 5 rondes af over het parcours, een totale afstand van circa 42 km. Dit onderdeel is alleen toegankelijk voor goed getrainde bestormers van 18 jaar en ouder. In totaal stormen zij over bijna 300 hindernissen.

Meer modder en water bij MiniStorm
Op basis van een enquête die gehouden is, worden een aantal wijzigingen doorgevoerd aan het onderdeel MiniStorm. MiniStorm wordt verplaatst naar de zaterdagochtend. Het parcours wordt overzichtelijker en er wordt modder en water toegevoegd aan de hindernissen.

Nieuwe hindernissen
We zijn druk bezig met de ontwikkeling van enkele nieuwe hindernissen. Deze worden in de loop van dit jaar bekend gemaakt. We houden jullie dus nog even in spanning! We gaan ons in 2019 concentreren op het verder verbeteren van de faciliteiten, waaronder douches, tasseninname en verzorging na de finish.
Buitengewoon.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
roof-safety-systems.jpg
Oomen.jpg
Huys.png
Covebo.jpg
Fun-Forest.jpg
Kempen-Transport.png
lumar.jpg
loxodrome.png
Energa.jpg
run2Day.jpg
enjob.png
ijsco-fantastico.png
huisvoordekunstenlimburg.png
Enjoy.png
denhulster.png
intelligent-security.jpg
Performenz.jpg
ton-paulus.jpg
gemeente_venlo.png
Pure-ingredients.jpg
provincie limburg.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
zebra.png
mi68.png
Leolux.jpg
sdg.png
Dries-Bouw.jpg
HCM.jpg
wml.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
BodyStyle.png
bart-faassen.png
MAxim.png
JustFire.jpg
Crewfactory.png
Bouwmensen_Limburg.png
personato.jpg
Helichem.jpg
psw.jpg
Sligro.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
banden-wielen-centrum.png
nellissen.png
covebo.jpg
Limburgs-Landschap.png
DSV.jpg
venlona.png
ballorig.png
Funqtio.jpg
water-for-life-190x130.jpg
ted-boots.png
A-Z_logo.jpg
Stinissen.png
Tempo_Vertaler.png
VenloStormt-grrrr-800x211px