Je kunt ook als team deelnemen aan DSV VenloStormt op zaterdag 11 of zondag 12 juni 2022. Een team kan bestaan uit bestormers uit verschillende categorieën. Het aantal teamleden is onbeperkt. Let wel op: alle kinderen van 15 jaar en jonger stormen op zaterdag 11 juni. Bekijk het gehele programma voor zaterdag en zondag hier.

Starttijd
Zorg ervoor dat bij de inschrijving ieder teamlid exact (!) dezelfde teamnaam invult. Als je tegelijk als team wilt starten moeten alle teamleden dezelfde starttijd invullen bij hun inschrijving. Bij het programma voor zaterdag of zondag kun je zien hoeveel plaatsen nog vrij zijn per starttijd. Let wel goed op want: vol= vol!

Starttijd reserveren voor je team vanaf 10 personen
Wij maken onderscheid tussen twee verschillende team groottes. Kleine teams bestaan uit 2 tot 10 bestormers en grote teams bestaan uit 10 of meer bestormers. Wil je een starttijd reserveren voor een groot team? Dat kan!
 
Hoe werkt het?
1. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de starttijd die je wilt reserveren, de teamnaam en het aantal plaatsen. Wij bekijken of deze optie nog beschikbaar is. Kijk voor de starttijden die gereserveerd kunnen worden in het programma op de website.
2. Je krijgt een bevestiging van je reservatie en een factuur voor het aantal startplaatsen per e-mail.
3. Pas na betaling van de factuur worden de startplaatsen definitief gereserveerd.
4. Je ontvangt een e-mail met daarin de bevestiging van reservatie en inschrijfcodes.
5. Ieder teamlid schrijft zich via het reguliere inschrijfformulier in bij de gereserveerde starttijd. Daarbij vullen zij de inschrijfcode in, waardoor het inschrijfgeld niet van de rekening wordt geïncasseerd (dit is immers al vooraf voldaan).
 
Let op: het is niet toegestaan om iemand anders in te schrijven. Elke bestormer moet zelf akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement. Indien dit niet gedaan wordt kan de bestormer niet deelnemen.
 
Betaling
Door je op deze manier in te schrijven betaalt het team vooraf, collectief via een factuur.
 
Extra bestellingen
Als bedrijf heb je de mogelijkheid om extra bestellingen te doen voor je team. Zo kun je bijvoorbeeld een sponsorlounge afnemen voor je team. Heb je hier interesse in? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Hoe lang blijft de reservatie staan?
Als de gereserveerde startplaatsen zijn betaald, blijven deze tot en met zondag 5 juni 2022 voor jouw team beschikbaar. Daarna sluit de inschrijving en kan niemand zich meer aanmelden. Ook de gereserveerde startplaatsen kunnen dan niet meer gebruikt worden.
 
Kunnen de startnummers collectief worden afgehaald?
Ja dat kan. Het is mogelijk om de startnummers van het hele team te verzamelen zodat je ze in één pakket kunt afhalen. Als je hier gebruik van wilt maken kun je dit aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan deze optie zijn geen extra kosten verbonden.
provincie limburg.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
Helichem.jpg
ijsco-fantastico.png
Enjoy.png
ted-boots.png
Energa.jpg
gemeente_venlo.png
enjob.png
Huys.png
HCM.jpg
covebo.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
ballorig.png
Dries-Bouw.jpg
Performenz.jpg
Leolux.jpg
bart-faassen.png
Fun-Forest.jpg
Kempen-Transport.png
intelligent-security.jpg
Pure-ingredients.jpg
venlona.png
psw.jpg
roof-safety-systems.jpg
DSV.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
nellissen.png
Oomen.jpg
Buitengewoon.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
Limburgs-Landschap.png
Covebo.jpg
denhulster.png
ton-paulus.jpg
Stinissen.png
loxodrome.png
wml.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
mi68.png
Funqtio.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
A-Z_logo.jpg
sdg.png
personato.jpg
Crewfactory.png
JustFire.jpg
zebra.png
run2Day.jpg
banden-wielen-centrum.png
lumar.jpg
water-for-life-190x130.jpg
BodyStyle.png
MAxim.png
Sligro.jpg
Tempo_Vertaler.png
VenloStormt-grrrr-800x211px