Hieronder kun je alle informatie vinden die je als bestormer nodig hebt. Heb je een vraag? Dan kun je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Annuleren

  Ben je verhinderd en wil je annuleren? Je kan t/m 15 maart 2020 je inschrijving voor DSV VenloStormt annuleren, dan krijg je het aankoopbedrag terug min 5 euro. Tot en met 7 juni 2020 kun je je inschrijving gratis over laten zetten op een andere naam. Dit kan door te klikken op de link "wijzig mijn inschrijving" onderaan je bevestigingsmail. Je kunt de nieuwe gegevens zoals naam, geslacht, e-mailadres en geboortedatum van diegene die je inschrijving overneemt, invullen. Mocht dat niet lukken, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan helpen wij je verder. Na 1 mei 2020 is het niet meer mogelijk om je starttijd te wijzigen.
 • Douche

  De douches zijn te vinden in de kleedlokalen, gesitueerd in het startgebied op de prof. Gelissensingel. Je kan daar na je inspanning de modder en zweet van je lijf afspoelen met warm water. Dames en heren douches zijn gescheiden.
 • Drankposten

  Op het hele parcours kom je als bestormer per ronde 5 drankposten tegen waar een divers aanbod van water, fruit, sportdrank en diverse versnaperingen aangeboden wordt. De drankposten kom je tegen op 1km, 3km, 4km, 5,5km en 7km op de route. En natuurlijk is er na de finish ook geen tekort aan dorstlessers en versnaperingen voor een goed herstel van je inspanning. Bij de ScholierenStormlopen en Covebo FamilieStorm zijn er twee drankposten (op 1km en 3km) aanwezig. De bestormers van MiniStorm krijgen na de finish iets te drinken en te eten. De drankposten worden mogelijk gemaakt door WML, VitaminenExpress, Maxim Sportvoeding, PureIngredients en Covebo.
 • Drinken

  Start niet met dorst! Tijdens DSV VenloStormt is het vaak warm, hierdoor zweet je meer en verlies je meer vocht. Zorg dus dat je geen dorst hebt bij de start, maar drink ook niet te veel. Dan gaat het drinken klotsen in je maag en dat is onprettig. Onderweg kom je drie drankposten tegen. Als je dan telkens een beker vocht tot je neemt, zal je vochtbalans goed blijven. Drink dan na afloop een sportdrank dat zorgt ervoor dat je zoutbalans ook herstelt wordt. Neem niet zomaar drinken aan van mensen langs het parcours. Je weet immers niet waar het vandaan komt. Het is verboden om alcohol te nuttigen tijdens de deelname aan DSV VenloStormt.
 • Fietsenstalling

  Wij adviseren bestormers zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen. Voor fietsers zijn er op verschillende locaties onbewaakte fietsenstallingen. Fietsen kunnen op de volgende locaties gestald worden:
  - Professor Gelissensingel nabij het Stadskantoor
  - Prinsessesingel nabij Restaurant Ruijgh en aan de andere zijde van de straat voor de oude stadswinkel
  - Havenkade nabij Grenswerk
 • Finish

  Het finishgebied is op de Maasboulevard, Werf 1 - Venlo. Hier krijg je na afloop je medaille en is er de mogelijkheid iets te eten en te drinken. Het finishgebied van MiniStorm is in de uiterwaarden van de Maas, tegenover parkeergarage Maaswaard.
 • Foto's

  Op zaterdag en zondag is een team van fotografen actief om DSV VenloStormt vast te leggen. Naast het fotograferen van de bestormers en de hindernissen wordt ook de sfeer, het publiek en het landschap vastgelegd. De foto’s worden op de website van DSV VenloStormt op een gestructureerde wijze gepubliceerd. Zodat je jezelf makkelijk terug kan vinden. De foto’s zijn gratis te downloaden van de website en zullen vanaf maandag 15 juni 2020 beetje bij beetje gepubliceerd worden. Wil je een persoonlijke foto laten maken? Dat kan in het finishgebied. In het finishgebied worden de foto’s gemaakt door Zebra. Er worden twee professionele fotostudio’s ingericht zodat er een mooie, sprekende portretfoto gemaakt kan worden van topkwaliteit. De foto’s worden zo snel mogelijk gedeeld op sociale media en de website van DSV VenloStormt.
 • Gevonden/verloren voorwerpen

  Ben je na afloop iets kwijt of heb je iets gevonden? Tot en met 1 juli 2020 bewaren we gevonden voorwerpen en kun je via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. informeren naar verloren voorwerpen.
 • Hindernissen

  In totaal zijn er 60 hindernissen gerealiseerd. Details en afbeeldingen van de hindernissen zijn te vinden op de website. De hindernissen variëren van grote hindernissen tot kleinere hindernissen die voor een speciale afstand worden gebruikt. Durf je een Hindernis niet te nemen? Je mag er altijd omheen lopen.
 • Kledinginname/Kleedaccommodatie

  Je kunt je kleding achterlaten bij de bewaakte kledinginname in het startgebied, Professor Gelissensingel naast de Spoorburg. Je kunt je tas en andere spullen daar veilig opbergen en aan het einde van de dag weer ophalen. In de buurt van de kledinginname zijn ook de douches en is er ruimte waar je je kunt omkleden. In de buurt van de kledinginname zijn ook de kleedlokalen, douches en is de locatie waar je je startnummer kan afhalen.
 • MarathonStorm

  De deelnemers die deelnemen aan de MarathonStorm starten als eerste op zondag 14 juni, om 10.00 uur. Daar zij 5 rondes over het parcours heen stormen krijgen zij voorrang bij hindernissen bij een eventuele wachtrij. We verzoeken alle bestormers hier rekening mee te houden. Alle deelnemers aan de MarathonStorm worden daarom herkenbaar gemaakt met een speciaal DSV VenloStormt hesje en nummer er op. De bestormers zijn verplicht dit te dragen.
 • Medaille

  Bij de finish krijgen alle bestormers een medaille uitgereikt. Dit jaar kent de medaille een bijzonder ontwerp, geheel passend bij het stoere karakter van DSV VenloStormt. De medaille is lokaal vervaardigd door KanDoen met in Venlo gegroeid materiaal in de bossen van het Limburgs Landschap.
 • Openbaar vervoer

  DSV VenloStormt is prima te bereiken met de bus of de trein. Vanaf het Centraal Station in Venlo is het 10 minuten lopen naar het startgebied van DSV VenloStormt. Kom je met de bus en passeer je bushalte: Koninginnesingel. Stap dan hier uit, dan ben je binnen 5 minuten lopen in het startgebied van DSV VenloStormt.
 • Opgeven

  Alle uitvallers worden opgehaald door een vrijwilliger van DSV VenloStormt. Mocht je onderweg niet meer verder kunnen, ga dan naar een Hindernis toe en spreek hier de vrijwilligers of de mensen van de Reddingsbrigade aan. Zij zorgen dat de DSV VenloStormt taxi jouw kant op komt om je op te halen.
 • Parcours

  Bestormers die deelnemen aan de 10 km lopen 1 ronde en kunnen ongeveer 60 hindernissen verwachten. De bestormers die deelnemen aan de 20 km lopen 2 rondes over het 9 km parcours, zij zullen 118 hindernissen bestormen. De bestormers die deelnemen aan de MarathonStorm stormen 3 rondes over het 10 km parcours en 2 rondes over het 7,5 km parcours, zij zullen circa 284 hindernissen bestormen. De bestormers van de 7,5 km volgen hetzelfde parcours maar nemen na hindernis 27 in de Blerickse Uiterwaarden een afkorting naar hindernis 34. Voor MiniStorm, ScholierenStorm en de Covebo FamilieStorm zijn aparte parcoursen uitgezet. Bekijk hier de parcourskaarten en hindernissen.
 • Parkeren

  Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om gratis te parkeren op het Kazernekwartier in Blerick – Garnizoenweg 3, 5928NA, Venlo. Van hieruit is het circa 10 minuten wandelen naar het start- en finishgebied op de Maasboulevard.
  Daarnaast kun je ook parkeren in één van de betaalde parkeergarage’s in het centrum:
  - Nolensplein – Mgr. Nolensplein 50, Venlo
  - Q-Park – Prinsessesingel 5, Venlo
  - Roermondsepoort - Prinsessesingel 28, Venlo
  - Maaswaard – Prinsessesingel 4, Venlo
  - Kazerneterrein - Horsterweg 80, Blerick.
 • Prijsuitreiking

  DSV VenloStormt is een uitdaging waarin je eigen grenzen verleggen, plezier hebben, samenwerking, lekker vies worden en de finish halen centraal staat. Het is geen wedstrijd. Er is dan ook géén prijsuitreiking bij DSV VenloStormt.
 • ScholierenStorm

  Op zaterdag 13 juni zijn er 2 afstanden voor scholieren. Scholieren van 6 t/m 9 jaar kunnen meedoen aan ScholierenStorm 2 km en scholieren van 10 t/m 15 jaar kunnen meedoen aan ScholierenStorm 4 km. Iedereen van 16 jaar of ouder kan op zondag 14 juni deelnemen aan de reguliere afstanden. Kijk voor details over de Hindernissen op de website.
 • Startgebied

  Het startgebied ligt op de Professor Gelissensingel naast de Spoorburg. In het startgebied zijn het wedstrijdsecretariaat, omkleedruimtes, warme douches en een bewaakte tasseninname.
 • Startnummer

  Iedereen kan het startnummer alvast ophalen bij Run2Day Venlo vanaf woensdag 10 juni t/m vrijdag 12 juni. Je kunt het startbewijs afhalen op vertoon van je bevestigingse-mail. Afhalen is mogelijk tijdens de reguliere openingstijden van Run2Day Venlo op:
  - Maandag: Gesloten
  - Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
  - Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
  - Donderdag: 10.00 - 21.00 uur
  - Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
  - Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
  - Zondag: koopzondag 1e zondag van de maand van 13.00 - 17.00
  Je kunt je startnummer ook op zaterdag 13 of zondag 14 juni vanaf 9.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat in het startgebied. Op het startnummer staat je starttijd.
 • Startnummer opsturen

  Het is niet mogelijk om je startnummer te laten opsturen. Iedereen moet het startnummer zelf afhalen op vertoon van de bevestigingse-mail.
 • Starttijd

  Weet je niet meer hoe laat je start? Op www.venlostormt.nl staat een lijst waar je je starttijd kunt opzoeken. De lijst wordt dagelijks aangepast. Wijzigingen zullen binnen 24 uur zichtbaar zijn. Let op! Je starttijd kan aangepast zijn door DSV VenloStormt en anders zijn dan de tijd die je hebt ingevoerd bij je inschrijving. Op je startnummer staat je definitieve starttijd vermeld.
 • Startvakken

  Vanaf het startgebied loop je naar de startvakken op de Maasboulevard. Daar zijn de startvakken en is de start.
 • Startseries

  Elke 5 minuten starten er 40-50 bestormers afhankelijk van het onderdeel. De pauzeseries zijn bedoeld om opstoppingen op het parcours te voorkomen.
 • Tijdslimiet

  Elke bestormer moet op zaterdag 13 of zondag 14 juni vóór 19.30 uur binnen zijn. Dit geldt voor elke bestormer, ongeacht afstand en starttijd. Voor de deelnemers aan de MarathonStorm en 18km geldt er een zogenaamde “cut-off” tijd om 16.30 uur. Dit betekent dat de deelnemers aan de MarathonStorm en 18km voor 16.30 uur hun laatste ronde ingegaan moeten zijn. Na 16.30 uur wordt je op de splitsing voor de volgende ronde niet meer doorgelaten en naar de finish geleid.
 • Tijdsregistratie

  Tijdens DSV VenloStormt zal geen tijdsregistratie plaatsvinden.
 • Toiletten

  Toiletten zijn te vinden in het start- en finishgebied en op alle drankposten langs op het parcours. Ook in ieder startvak is een nog een toilet te vinden voor de laatste zenuwen.
 • Veiligheid

  Bij elke grote Hindernis is toezicht aanwezig. Tijdens ScholierenStorm staan bij elke hindernis toezichthouders. Daarnaast werkt DSV VenloStormt samen met professionele partners om de veiligheid te kunnen garanderen. Deelname aan DSV VenloStormt blijft voor eigen rekening en risico. Zie daarvoor ook de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement die elke bestormer bij inschrijving heeft geaccepteerd.
 • Weer

  De weersomstandigheden zijn van grote invloed op jouw prestaties. Zeker als je niet de juiste voorbereidingsmaatregelen neemt. Buitentempratuur, wind en luchtvochtigheid zijn belangrijke factoren. Zorg dat je een goede kledingkeuze maakt. Wil je goed kledingadvies ontvangen? Loop dan even naar binnen bij Run2Day Venlo.
Sligro.jpg
personato.jpg
Fun-Forest.jpg
wml.png
provincie limburg.jpg
mi68.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
BodyStyle.png
nellissen.png
JustFire.jpg
Huys.png
Energa.jpg
bart-faassen.png
Oomen.jpg
Crewfactory.png
ted-boots.png
ijsco-fantastico.png
Bouwmensen_Limburg.png
psw.jpg
roof-safety-systems.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
zebra.png
MAxim.png
Covebo.jpg
Tempo_Vertaler.png
Helichem.jpg
lumar.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
banden-wielen-centrum.png
enjob.png
venlona.png
huisvoordekunstenlimburg.png
water-for-life-190x130.jpg
ton-paulus.jpg
loxodrome.png
Kempen-Transport.png
Enjoy.png
denhulster.png
gemeente_venlo.png
Funqtio.jpg
Limburgs-Landschap.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
covebo.jpg
Leolux.jpg
DSV.jpg
ballorig.png
Dries-Bouw.jpg
Buitengewoon.jpg
A-Z_logo.jpg
Pure-ingredients.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Performenz.jpg
intelligent-security.jpg
HCM.jpg
sdg.png
Stinissen.png
run2Day.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px